Professor Vonck snakker om den enorme størrelsen og det enorme omfanget av L. Ron Hubbards arv. Han sier at «L. Ron Hubbards budskap er å bringe fred til verden, bringe moral tilbake til verden, hjelpe folk hvor du kan og respektere folk for hvem og hva de er». Han beskriver L. Ron Hubbards bidrag som «hva dette århundret trenger, ny visjon, nye mål i livet og respekt for hverandre».

VIDEOAVSKRIFT:

L. Ron Hubbards budskap er å bringe fred til verden, bringe moral tilbake til verden, hjelpe folk hvor du kan og respektere folk for hvem og hva de er. Og det skaper noe nytt, og dette er hva dette århundret trenger, ny visjon, nye mål i livet og respekt for hverandre.

L. Ron Hubbards arv, noen mennesker vil på en måte sammenligne, og for noen er det som å sammenligne Bibelen eller Talmud eller slikt, fordi hans ord, som ble skrevet ned, han skrev dem selv, de vil fortsette i all evighet.

Han har sett så mange ting, han skrev så mange ting, dette er forbløffende. Andre mennesker, hvis de skulle gjøre det samme, ville trenge tre ganger hans liv.

L. Ron Hubbards bidrag er ikke ett bidrag, men mange bidrag, så det som slår meg mest er at hvis du ser på det som skjer i Scientology-bevegelsen nå, de anvender verktøyene L. Ron Hubbard skapte, og det hjelper folk. Det er programmer mot stoff, det finnes programmer for å studere bedre, programmer for rehabilitering – så det finnes svar for alt. Så det er et stort bidrag.

L. Ron Hubbard vil bli husket for mange ting, og jeg mener at dette er et svært individuelt spørsmål, et svært personlig spørsmål, fordi for folk som er i rehabiliteringssentre og får Ron Hubbards verktøy, da vil det være det mest slående for dem. For folk som bruker programmer mot stoff, for dem vil det være mest slående. L. Ron Hubbard har skapt så mange ting for så mange forskjellige mennesker, så alle vil finne noe i det.

Scientology-bevegelsen vil bli større og større, ikke bare på grunn av verdien av hans arbeid, men oppmerksomheten den får vil gjøre folk mer interesserte – hva er det denne bevegelsen gjør? Eller hva handler den om? Så folk vil lese bøkene, og flere og flere mennesker vil lese bøkene, og til og med gå inn i en Scientology-kirke og bare gå inn og se hva som skjer.

LAST NED HVITBOKEN