Stoffmisbruk er et globalt problem og krever en global løsning.

Som svar på det sponser Scientology-kirken og scientologer Sannheten om stoff-programmet, ett av verdens største ikke-statlige tiltak for opplysning og forebygging mot stoffmisbruk. For å gjøre det populært å føre en stoffri tilværelse, distribuerer den allmennyttige Stiftelsen for en stoffri verden et bredt spektrum av informasjonsmettede undervisningsmaterialer. Disse går ut i millioner av eksemplarer til skoler, grupper og offentlige institusjoner over hele verden. Sannheten om stoff-programmet, som henter fra 25 års erfaring med forebygging mot narkotikabruk, kommuniserer effektivt realiteten om stoffmisbruk til unge, både til den enkelte og gjennom massemediene.

Fordi ungdom som blir gitt usminkede fakta om hva stoff kan gjøre er langt mer tilbøyelige til å avvise dem av egen vilje, er det stor etterspørsel etter Sannheten om stoff som et pedagogisk verktøy i både skoler og politiavdelinger, samt hos grupper i lokalsamfunnet. Over 62 millioner brosjyrer har blitt utdelt, og informasjonsannonser har nådd ut til over 260 millioner seere i 123 land.

DET ALLER MEST DESTRUKTIVE ELEMENTET
i vår NÅVÆRENDE KULTUR er STOFF.

L. Ron Hubbards forskning på dette området gav dessuten verden noen helt uforlignelige løsninger for rehabilitering av stoffmisbrukere. Dette ansporet kirken og scientologer til å starte Sannheten om stoff, et ikke-religiøst program som de har drevet i over tjue år for å opplyse millioner av mennesker om sannheten om stoff.

Kirken og dens medlemmer er sterkt engasjert i å bekjempe stoffmisbruk gjennom opplysning og inviterer alle til å dele målet om en stoffri verden.

SE INFORMASJONSANNONSER OM SANNHETEN OM STOFF

For mer informasjon om Sannheten om stoff og Scientology-kirkens støtte til globale programmer for å skape en stoffri verden, se:

LAST NED HVITBOKEN