Under innvielsen av Scientology-kirken i Inglewood uttrykker pastor Cecil «Chip» Murray, fhv. leder for First African Methodist Episcopal Church i Los Angeles og nå professor i religionsvitenskap ved University of Southern California, sin høyeste aktelse for Scientologys grunnlegger, L. Ron Hubbard, og Scientology-kirken: «Mine venner, denne nye kirken er en mulighet for å skape forandring. Jeg oppfordrer dere, samfunnet her, til å benytte dere av den til det ytterste. L. Ron Hubbard var et geni som kunne si: ’Her er problemet, her er løsningen, og her er detaljene i hvordan du oppnår den løsningen.’ Vel, her har dere et palass som er bygd av L. Ron Hubbard.

Han er en sjelens arkitekt og en drømmenes formgiver. Vår utfordring er å ta i bruk det vi ble gitt. Og jeg er så veldig takknemlig for det dere har gitt oss i dag. Gud velsigne dere alle sammen.»

VIDEOAVSKRIFT:

Jeg har hatt gleden av å arbeide med mange medlemmer av kirken i de siste 30 årene. Og således vet jeg at endelig finnes det mennesker med tilstrekkelig engasjement, tilstrekkelig tæl og tilstrekkelig styrke til å fortsette og forvandle denne byen og verden til et bedre sted. Vi trenger en ny verden.

Å oppnå det krever en ny mentalitet. Den nye verden kan ikke ha folk som er begrensede i sine mentaliteter, men må ha mentaliteter frigjort. Den nye verden må ikke bare være en verden av forbrukere, dem som bebor det som er bygd, men folk som produserer, dem som vil skape de tingene som ikke var. Scientology-kirken og deres handlinger gjør faktisk en bedre verden mulig.

Jeg har observert at Scientologys store suksess i stor grad er på grunn av dette: Den behandler hele personen. Den arbeider holistisk. Den er ikke segmentert. Den behandler helheten av den menneskelige opplevelsen, frigjøring av ditt beste selv. Å være fri er å være fri for utdannelse, å være fri for opplæring for arbeid. Det er å være frigjort fra negativiteten som råder i ditt liv. Det er å være frigjort fra alt. Det nye deg.

Mine venner, denne nye kirken er en mulighet for å skape forandring. Jeg oppfordrer dere, samfunnet her, til å benytte dere av den til det ytterste. Du og jeg blir ustanselig oppfordret av poeten til å «Bygge deg selv et prektigere palass, Å min sjel». Vel, her har dere et palass som er bygd av L. Ron Hubbard. Han er en sjelens arkitekt og en drømmenes formgiver. Vår utfordring er å ta i bruk det vi ble gitt. Og jeg er så veldig takknemlig for det dere har gitt oss i dag.

Gud velsigne dere alle sammen. Og la oss alle huske, den beste måten å få dine drømmer til å gå i oppfyllelse på er å våkne opp.

LAST NED HVITBOKEN