Narconon ble opprettet i 1966 av en innsatt som anvendte de skrevne materialene til forfatteren, menneskevennen og grunnleggeren av Scientology, L. Ron Hubbard, til å gjøre slutt på sin flere titalls år lange stoffavhengighet. I dag er Narconon et verdensomspennende nettverk som daglig hjelper mennesker til å komme seg ut av rusavhengighetens knusende grep.

Narconons metoder for rehabilitering fra og forebygging mot stoffmisbruk, som alle er stoffrie metoder, kombinerer et presist regime som fjerner stoffrester fra kroppen med prosedyrer som mildner den mentale og fysiske smerten forbundet med stoff.

Narconon tar ikke bare sikte på de svekkende virkningene som stoffmisbruk har på både sinn og kropp, men fjerner også grunnene til hvorfor en person i utgangspunktet begynte med rusmidler. Programmet har hjulpet titusener av mennesker til å starte et nytt liv uten stoff.

Men Narconon stopper ikke der; de engasjerer seg for å informere unge og voksne om stoff og stoffmisbruk med sitt opplysende og forebyggende program. Til dags dato har Narconons opplysnings­spesialister direkte nådd over 16 millioner enkeltpersoner.

Virkelig frihet for den enkelte vil aldri kunne oppnås i en verden som svømmer i stoffmisbruk og avhengighet. Derfor er Scientology-kirken dypt engasjert i effektive programmer som tar sikte på dette sosiale problemet.

SE SUKSESSHISTORIER FRA NARCONON-PROGRAMMET

For mer informasjon om Narconon og Scientology-kirkens støtte til globale programmer for å hjelpe folk til å frigjøre seg fra rusavhengighetens knusende grep, se:

LAST NED HVITBOKEN